Celebfigyelő

2 órája

Kóbor János lánya apja dalait énekli Pécsett

A 2021-ben elhunyt bátaszéki kötődésű Kóbor János Kossuth-díjas művész, az Omega frontemberének lánya, Léna októberben Pécsett lép fel. Apjára, Kóbor Jánosra is emlékezik a "Gyöngyhajú lány balladája" című Omega-musicalban való szereplésével.

Brunner Mónika

A Baranya Vármegyei Hírportál ismerteti, hogy október tizenegyedikén Pécsett lép fel Kóbor János lánya, Léna, a Lauber Dezső Sportcsarnokban, a Gyöngyhajú lány balladája című Omega musicalben. 

Kóbor János lánya, Léna Pécsen énekeli apja dalait
fotó: BAMA/Máté Krisztián
Kóbor János lánya, Léna (középen) Pécsett énekeli apja dalait októberben, és ez boldogsággal tölti el, valamint hálás, hogy a musical részes lehet fotó: BAMA/Máté Krisztián 

Kóbor János lánya érkezik 

A musical egy balatoni nyár és egy fiatal lány első szerelmének történetét bemutatva idézi meg az Omega legnagyobb slágereit. Kóbor Léna a musical főszereplőjeként elmondta, hogy az édesapja, Kóbor János, az Omega énekesének dalain nőtt fel, az Omega-dalokon, az összeset kívülről fújja. 

– Hálás vagyok, hogy a darab részese lehetek, ugyanis ez volt az első nagyszínpadi előadásom, és boldogsággal tölt el, hogy apukám dalait énekelhetem – tette hozzá. 

További részletek a Baranya Vármegyei Hírportálon. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!