Celebfigyelő

2024.09.12. 15:50

Köllő Babett pakol a férje után

A Ripost beszámolt arról, hogy Köllő Babett bonyhádi származású színésznő-műsorvezető betekintést engedett a reggeli rutinjába. Új instagram felvételén egy hosszabb pólóban látható. Köllő Babett a férjéről beszélt.

Brunner Mónika

Köllő Babett a felvételen betekintést engedett abba, hogy mi az, ami igazán felbosszantja, ha a férjéről van szó, írja a Ripost. A színésznő újabb Instagram-felvételen látható. 

köllő babett
Köllő Babett bonyhádi származású színésznő, a Mediaworks Tündérszépek szépségversenyének mentora legújabb Instagram videójában a férjéről beszélt Fotó: Markovics Gábor

Köllő Babett és a férje 

Köllő Babett a felvételen a férje reggelizési szokásairól beszél: 

„Na, mutatom, hogy mire nem sikerült rávennem a férjemet az elmúlt tizeniksz évben. Megreggelizik és itt hagyja a tányért, tehát mint hogyha szállodában lenne vagy valami étteremben. Mutatom a távolságot, az asztal és a mosogatógép között, ami eddig nem jött neki össze... Hát azért nem egy rohadtul megterhelő dolog, nem? Nem megy."

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!