Celebfigyelő

1 órája

Szekszárdi operatőr dolgozott a Hooligans klipjén

A Szekszárdi Városi TV egykori vezető operatőre, Mayer Zoltán is részt vett a Hooligans: A döntés című új dalához készült videóklip munkálataiban. A szekszárdi operatőr is nevét adta a S.E.R.E.G. című hatrészes magyar filmsorozat betétdalához, amelyet hamarosan bemutatnak a TV2-n.

Brunner Mónika

Mayer Zoltán Szekszárdról indult, szekszárdi lakosként kezdte befutni országos-világszintű operatőri karrierjét, számos hazai díjjal és több külföldi díjjal ismerték el a munkásságát. Legújabb operatőri munkája során a Hooligans zenekar A döntés című videóklipjén dolgozott. A dal a S.E.R.E.G. című hatrészes filmsorozat hivatalos dala, amelyet hamarosan bemutatnak a TV2-n. 

Mayer Zoltán szekszárdi operatőr forgatta a Hooligans új videóklipjét
Mayer Zoltán szekszárdi operatőr forgatta a Hooligans új videóklipjét, ezen a fotón egy évekkel ezelőtt Los Angelesben nyert kitüntetéssel látható. Fotó: Beküldött

Szekszárdi operatőr forgatott 

A Hooligans daláról a TV2 Mokka stúdiójában beszélgettek, a beszélgetésen Mayer Zoltán nem volt jelen. Elhangzott, hogy a Hooligans nagyon örült a felkérésnek, többen katonák is voltak a Hooligans tagjai között, valamint ők békeszerető emberek. A S.E.R.E.G. című filmsorozat egy lövészkatonáról szól, aki egy évekkel ezelőtt balul sikerült iraki misszió után irodai munkára kényszerült, de most új esélyt kap: újra terepre mehet. A főbb szerepekben Csórics Balázs, Balla Eszter, Séra Dániel, Kamarás Iván, Györgyi Anna, Gál Réka Ágota, Takátsy Péter látható. A sorozat a Nemzeti Filmintézet támogatásával készült. Együttműködő partnerek: Honvédelmi Minisztérium és a Magyar Honvédség.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!