Tragédia

2024.07.24. 13:56

Ez okozhatta Cimpa halálát

Sikerült beszélnünk Aranyosi Rékával, a fiatal nővel, akinek szeretett Cimpa nevű kutyájáról tegnap derült ki, hogy az állat már nem él. Cimpát heteken át kereste Réka, miután egy szekszárdi kirándulás során a kutyának nyoma veszett. Cimpa holttestét Réka Budapestre vitte, ahol a négylábút azóta elhamvasztották.

Bencze Péter

Még szerda délelőtt is csak sírva tudott Cimpa gazdája arról beszámolni, hogy pontosan mi történhetett imádott kedvencével. A nőt telefonon értük el. Azt mondta, Cimpa holttestét nem messze találták meg attól a helytől, ahol nyoma veszett. 

Cimpa egy hatalmas zuhanást következtében hunyhatott el (Archív fotó: Facebook)

A négylábú holttestét a Puskás Tivadar utcában, egy használaton kívüli telek gazos részén találták meg. Az állat valószínűleg az ott található partfalról zuhanhatott a területre, ahol végül kimúlt. Réka azt mondta, minden jel szerint a zuhanás következtében szerzett sérülései okozták a vesztét.

Aranyosi Réka tegnap Szekszárdra utazott, hogy Cimpát hazavigye, és elhamvasztassa, amire azóta már sor is került. Cimpa így bár Rékával együtt érkezett Szekszárdra, már csak holtában tudtak együtt hazautazni, Budapestre.

Cimpa holtteste kedden került elő

Amint azt tegnap megírtuk, Aranyosi Réka, Cimpa gazdája egy Facebook posztban tudatta, hogy szeretett négylábúja végre előkerült. A fiatal nő viszont mostanra már csak kutyája holttestét viheti haza. 

A fiatal nő akkor azt írta: 

Nincs rá szó, hogy micsoda fájdalom ez nekem... Tudom hogy rengetegen fogtok írni nekem az együttérzéseteket kifejezve. Előre is elnézést kérek, de nem fogok tudni rájuk válaszolni. Mi ketten voltunk egy egész, és most Ő nincs többé...

Réka azt tervezte, házról-házra, tanyáról-tanyára becsöngetve keresi tovább Cimpát a következő napokban. A fiatal nő volt, hogy éjszaka indult el a fővárosból Szekszárdra, hogy Cimpát keresse.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában