Baleset

2024.07.17. 11:23

Életveszélyesen megsérült egy e-roller 15 éves utasa

Életveszélyesen megsérült egy elektromos rolleren utazó 15 éves fiú kedden Dombóváron.

Bencze Péter

Egy 21 éves döbröközi férfi közlekedett elektromos rollerrel kedden Dombóváron úgy, hogy közben szabálytalanul egy utast szállított. A rolleres  figyelmen kívül hagyta a Tóth Ede utcában található STOP tábla jelzését, és megállás nélkül hajtott be a kereszteződésbe – tájékoztatott szerdán a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

roller, életveszélyesen megsérült
Életveszélyesen megsérült egy elektromos roller fiatal utasa Dombóváron. Fotó: Police.hu

A védett úton éppen egy menetrend szerint közlekedő autóbusz haladt, melynek vezetője észlelte a rollerest, azonban nem tudta elkerülni az ütközést. 

Életveszélyesen megsérült a roller utasa

Az e-roller két utasa az ütközés következtében lefejelte az autóbusz első ajtaja mellett található oldalsó szélvédőt, ezt követően elestek. A roller 15 éves döbröközi utasa súlyos, életveszélyes sérülést szenvedett, sofőrje könnyebb sérüléssel megúszta.

A keddi hőségben egyetlen nap alatt összesen nyolc baleset történt. Négy esetben sérüléssel végződtek az ütközések. Mindegyik alkalommal kétkerekűek vezetői voltak érintettek.

Mint azt megírtuk, egy másik balesetben súlyos sérülést szenvedett egy traktornak ütköző motoros Bonyhád térségében. Ezen túlmenően megsérült két kerékpáros, miután összeütköztek Dunaföldváron.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában