sportágválasztó

2018.11.07. 10:30

A sportolást népszerűsítették

Hanol Erzsébet

Fotó: Beküldött fotó

Sportágválasztó napot rendeztek nemrégiben Döbröközön. Az érdeklődők számára hét sportágat – asztalitenisz, karate, íjászat, dzsúdó, zumba, ökölvívás és labdarúgás – mutattak be a meghívott egyesületek. Az egészséges életmódot és táplálkozást a Konyhafőnök című televíziós műsor győztese, Németh Ádám séf népszerűsítette. Délután a Kaposvári Rákóczi Öregfiúk és a Döbröközi Öregfiúk futballmérkőzés szolgálta a kikapcsolódást, majd Bacskai Balázs Európa-bajnok magyar ökölvívó, olimpikon és édesapja, Bacskai Imre Európa-bajnoki ezüstérmes ökölvívó, valamint Balzsay Károly magyar profi ökölvívó, a Boksz világszervezet nagyközépsúlyú volt világbajnoka tartott élménybeszámolót. A különböző mozgásformákat persze gyakorlatban is ki lehetett próbálni.

Ugyanezen a napon egészségnapot is tartottak a településen. Számos egészségügyi szolgáltatást igénybe lehetett venni, és a tanácsadások során az egészség megőrzésével kapcsolatban kaptak tippeket az érdeklődők. A legnépszerűbb programnak Rubint Réka edzése bizonyult.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában