sportágválasztó

2019.09.05. 09:30

Kétezer kisdiák ismerkedett a sportágakkal

Rónai Gábor

Fotó: Molnár Gyula

Sportágválasztóval indult a tanév Pakson, hétfőn tizenegyedik alkalommal rendezték meg a diákok körében népszerű eseményt az atomvárosban. A szervező Atomerőmű SE-nek köszönhetően idén tizennégy iskola diákjai ismerkedhettek meg a sportágakkal.

A ragyogó időben több mint kétezer nebuló látogatott el a paksi strandra, a buszok megállás nélkül szállították a gyerekeket, akiket almával és péksüteménnyel vártak a sportágak képviselői. Az ajándékokért pedig nyomdalenyomatot kellett gyűjteni. Összesen huszonnyolc sportágat próbálhattak ki az ifjak, a kajak-kenu, a vitorlázás, a búvárkodás igen népszerű volt, de a karatés foglalkozásokon is nagyon sokat részt vettek, ahogy a teqball-asztaloknál is hosszú sorok várakoztak egész nap.

A 9 éves Anna azt mondta portálunknak, hogy több sportágat is kipróbált, és még nem tudta eldönteni, hogy melyiket válassza. Márton ugyanakkor már döntött, ő egyszer olyan kosárlabdázó szeretne lenni, mint amilyen Gulyás Róbert, az ASE egykori klasszis centere, az édesapja nagy kedvence volt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában