Elismerések

2024.05.02. 19:14

Nemcsak a szórakozásról szólt a május elseje, a legjobb dolgozók nívódíjat vehettek át

Nagyszabású rendezvénnyel ünnepelt az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. május 1-jén. Ahogy minden esztendőben, idén is nyitott volt a nagyközönség előtt az ASE sportcsarnok melletti füves területen megtartott program – írja a TelePaks.

Farkas Eszter

Horváth Péter János vezérigazgatótól vette át Igazgatósági Nívódíját Sólya Levente István

Fotó: Molnár Gyula

Délelőtt ízek utcájává alakult az ASE sporttelep, főzőversenyt tartottak. Az Egyesült Nukleáris Ipari Dolgozók Szakszervezeténél például négy bográcsban rotyogott az étel, de volt olyan csapat is, amelyik menükártyával készült. A bírálat május elsején kora délután zajlott, a legjobban a minőségfelügyelet csapata teljesített, szépen tálalt vegyespörköltjükkel megnyerték a főzőversenyt.

Egész nap kulturális programokkal várták az atomerőmű majálisára látogatókat. Színpadra lépett a Roger Schilling zenekar, az Atomerőmű Nyugdíjasklub Egyesület népdalköre, volt twirlingbemutató, és fellépett a Csillag Show-tánc Egyesület. A Siller Nótakörét az Antré Színtársulat előadása követte, majd a Pódium Táncstúdió lépett fel, utánuk pedig a Tűzvirág Táncegyüttes adott nagy sikerű műsort, áprilisi premier előadásuk első felvonását mutatták be.

Ezt követően adták át az Igazgatósági Nívódíjakat, a vállalat kiemelkedő munkát végző dolgozóinak. Dr. Horváth Péter János, az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. vezérigazgatója azokat is köszöntötte, akik nem lehettek jelen a rendezvényen, hiszen az atomerőmű működtetése folyamatos munkát igényel. Elmondta, hogy a vállalat 2023-ban nagyon jó évet zárt, három esztendő után ismét emelkedett a villamos energia termelése. A vezérigazgató kiemelte, nagyon sok munkavállaló méltó az elismerésre, így nehéz volt kiválasztani azt a 37 kollégát, akik május 1-jén átvehették az Igazgatósági Nívódíjat.

Az idei kitüntetettek: Kraft Magdolna szakmai titkár, Steiner Endre gazdasági főszakértő, Botás Attila műszaki szakértő, Horváth István területfelelős, Kalkó Tibor turbinaoperátor, Kaszás Tibor blokkügyeletes, Lovász Károly vegyészeti szolgálatvezető, Magyar Lajos villamos művezető, Németh Péter Zoltán laboratóriumvezető, Prantner Attila területfelelős, Sitkei Gábor üzemeltetésvezető, Somogyi Bence KÜV operátor, Steiner Judit szakmai titkár, Varga Mihály víztisztító-műszakvezető, Schnepp András Gábor berendezésfelelős, Sólya Levente István vezető berendezésfelelős, Tarczal Lajos Balázs elemző mérnök, Szendi Balázs vezető rendszertechnológus, Hanol János tömörtelenségelhárító, Somodi Béla karbantartási munkatervező, Szénási László karbantartási műszaki ellenőr, Szegedi Péter reaktorkarbantartó műszakvezető, Lóki István Gábor nukleáris karbantartó lakatos, Feil Gábor karbantartási műszaki ellenőr, Stadler Csaba Ferenc rendszerfelelős, Csatári Zoltán Tibor laborvezető, Haaz János csoportvezető, Kis Ferenc karbantartásvezető, Oláh Róbert dozimetrikus, Kató Balázs minőségfelügyeleti mérnök, Bokor László csoportvezető, Krasznainé Pritz Ágnes gazdasági elemző, Varga Tímea logisztikai szakértő, Köller Ágnes logisztikai szakértő, Pusztai Sándor koordinátor, Bíró Zoltán szimulátorinstruktor, Vörös Eszter Zsófia gazdasági elemző.

A vállalat vezetése mindig törekszik a pozitív megerősítésre, amellyel a munkavállalókat ösztönzi. Dr. Kovács Antal, az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. kommunikációs igazgatója azt mondta, nagyon fontos – és ezen folyamatosan dolgoznak –, hogy kollégáik jól érezzék magukat a munkahelyükön.

A díjátadást követően az orosz Turetsky Kórus és a Soprano Vokálegyüttes is felléptek a majálison. Számos modern és klasszikus slágert, orosz népdalokat is előadtak a közönségnek. A rendezvényt Szikora Róbert és az R-Go koncertje zárta.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában