Kikapcsolódás

2024.07.19. 11:08

Biritó nap szolgálta az ott élők kikapcsolódását

Főzőverseny, stand-up, zene. Idén is remek hangulatban telt a Pakshoz tartozó településrészen a Biritó nap.

Révészné Hanol Erzsébet

A Gulyásbajnoksággal indult a szombati Biritó nap programja a Pakshoz tartozó településrész közösségi házában. Benke Gábor külső településrészi képviselője a TelePaks-nak elmondta, hogy hét csapat nevezett a negyedik alkalommal meghirdetett főzőversenyre, amelyhez a szervezők csapatonként három kilogramm csont nélküli marhalábszárat biztosítottak.

Ezúttal is jó hangulatban telt a Biritó nap
Ezúttal is jó hangulatban telt a Biritó nap. Forrás: TelePaks

Szórakoztató műsorok is szerepeltek a Biritó nap programjában

A kilenctagú zsűri Leber Ferenc alpolgármester elnökletével a Solt Lake City nevű csapat főztjét találta a legjobbnak, második helyen a BMV, harmadikon a Ricsikom nevű csapat végzett. A díjazottak értékes ajándékokban részesültek az önkormányzat és az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. jóvoltából, továbbá a győztes csapat egy évig birtokolhatja a Gulyásbajnokság vándorkupáját.

Az eredményhirdetést követően Rock Dj szórakoztatta a résztvevőket, majd Janklovics Péter humorista stand-up fellépését láthatták és a Velorex GTI zenekar adott koncertet. A programot retro party zárta Dj Tes közreműködésével.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában