Párkereső

2 órája

Házasodna a gazda: piros lappal kiállította az udvarlókat a szekszárdi focibíró

Vicces pillanatokat hozott az RTL Klub párkeresője. A Házasodna a gazda legújabb adásában előkerült a piros lap.

Rónai Gábor

Szekszárdi focibíró is harcba szállt az RTL Klub népszerű párkeresőjében

Fotó: RTL Klub

A szekszárdi focibíró, Lengyel Sándor nem vacakolt, piros lappal kiállította a Vivienhez érkező udvarlókat. A futballban a renitenseknek el kellett volna hagyniuk a pályát, de a párkeresőben természetesen maradhattak, s folytathatják a játékot a tordasi gazdasszony kegyeiért. A Házasodna a gazda csütörtöki részében Attila levelet írt Viviennek, amelyben jelezte, hogy mást keres, és inkább hazamegy, Sanyi és Balázs maradt így meg az első részben beköltözők közül.

Lengyel Sándor, a szekszárdi focibíró is harcba szállt Vivien kegyeiért a Házasodna a gazda című párkeresőben
Lengyel Sándor, a szekszárdi focibíró is harcba szállt Vivien kegyeiért a Házasodna a gazda című párkeresőben
Fotó: RTL klub

Az újakról sok minden egyelőre nem derült ki, mert Vivien elsietett a hatéves kisfiához, a fiúkat pedig otthagyta magukra. Előtte kiadta nekik, hogy szereljenek össze egy trambulint, amit nagy műgonddal meg is tettek, így az apróság biztosan jól fogja majd érezni magát.  

Lengyel Sándor, a szekszárdi focibíró egyelőre jól állja a sarat, Vivien pozitívan beszélt róla az első részben, a másodikban pedig az ő nevét mondta ki elsőként azok közül, akikkel szeretné folytatni az ismerkedést. A randira kettejük között még nem került sor, de a jövő heti részekben biztosan eljutnak majd odáig a jelöltek – így Sanyi is –, hogy külön külön is elmehessenek beszélgetni Viviennel. 

A Házasodna a gazda párkereső műsort minden hétköznap 21.30 órától lehet követni az RTL Klubon, kivéve a mai napot, azaz a pénteket, amikor a Gyertek át! című műsorral jelentkezik a csatorna. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában