Párkereső

2 órája

Házasodna a gazda: Sanyi úgy pattant fel a lóra, mint a westernfilmben az indiánok

Komolyabban is megbarátkoztak a lovakkal, sőt, lovagoltak is az udvarlók a párkereső szerdai adásában. A Házasodna a gazda című műsorban még mindig versenyben van a szekszárdi focibíró.

Rónai Gábor

Lengyel Sándor, vagy ahogy a Házasodna a gazda című műsorban ismerik, Sanyi még mindig esélyes arra, hogy elnyerje Vivien kegyeit. A 42 éves szekszárdi focibíró már két hete él a tordasi gazdasszony csákvári rezidenciáján, s mondhatjuk, hogy állja a sarat a többi udvarlóval.

Sanyi még mindig versenyben van Vivien kegyeiért a Házasodna a gazda című műsorban
Sanyi még mindig versenyben van Vivien kegyeiért a Házasodna a gazda című műsorban
Fotó: Fotó: RTL Klub

A keddi adásban még csak ismerkedett a lovakkal, a szerdaiban azonban már meg is lovagolta az egyiket, s igazán jól ment neki. Pedig a keddiben még azt mondta, hogy tart a négylábúaktól, s csak azért szedte össze a bátorságát, hogy ne tűnjön kisfiúnak Vivien szemében. 

Most pedig saját elmondása szerint úgy pattant fel a lóra, mint egy westernfilmben az indiánok. 

„Vivinek nagyon tetszett, ahogy megültem a kis lovát” – mondta a focibíró a bejátszásban.

A gazdasszony szimpatizál Sanyival, ezt eddig is lehetett tudni, ugyanakkor a másik két férfi, Balázs és Roli jobban bejön neki. Ezt is elmondta Nádai Anikónak, a műsor háziasszonyának, aki meglátogatta a gazdasszonyt, s arra kérte, hogy a három jelölt közül egyet küldjön haza. 

Erre csupán azért nem került sor, mert Vivien még kért egy kis időt, hogy jobban megismerkedhessen a fiúkkal, akik közül igazából még egyikkel sem ment el kettesben, hosszabb időre randizni. 

Sanyi, Balázs és Roli jövője tehát még nem dőlt el, talán a csütörtöki részben okosabbak leszünk. De az is lehet, hogy csak jövő héten derül ki, hogy melyik két „lovag” próbálkozhat tovább Vivien szívének meghódításával.

A Házasodna a gazda című párkeresőt hétfőtől csütörtökig, 21.30 órától lehet követni az RTL Klubon.

Alább pedig arról szavazhat, hogy Sanyi vajon elnyeri-e Vivien kezét...

Ön szerint a szekszárdi focibíró elnyeri a tordasi gazdasszony szívét?

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában