Párkereső

3 órája

Házasodna a gazda: Sanyi nem akart kisfiúnak tűnni Vivien előtt

A lovakkal ismerkedtek Vivien udvarlói a népszerű párkeresőben. A Házasodna a gazda című műsorban a szekszárdi focibíró is kapott egy kis időt a szőkeségtől.

Rónai Gábor

Fotó: Fotó: RTL Klub

Végre kettesben lehetett Viviennel, a tordasi gazdasszonnyal Lengyel Sándor, a szekszárdi focibíró. Igaz nem adatott neki sok idő, csak néhány perc, ami alatt komolyabb beszélgetésre nem is futotta. Az udvarlók a Házasodna a gazda keddi részében a lovakkal ismerkedtek, ami annak ellenére remekül alakult Sanyi számára, hogy a bejátszásban bevallotta, egy kicsit félt a négylábúaktól, de összeszedte a bátorságát, mert nem akart kisfiúnak tűnni Vivien előtt. 

Lengyel Sándor, a szekszárdi focibíró is harcba szállt Vivien kegyeiért a Házasodna a gazda című párkeresőben
Lengyel Sándor, a szekszárdi focibíró is harcba szállt Vivien kegyeiért a Házasodna a gazda című párkeresőben
Fotó: RTL klub

Laci és Márk után Áditól is elköszönt a 32 éves édesanya, így a szekszárdi focibíró mellett már csak a szintén első körben beköltöző Balázs (aki szemmel láthatóan kivonta magát a lovas programból) és a második „csomagban” érkező Roli van versenyben. 

Azt, hogy Sanyi lesz-e a befutó, nem lehet tudni, csak annyi bizonyos, hogy a kölcsönös szimpátia megvan a szekszárdi focibíró és a gazdasszony között. 

Alább ön is szavazhat rá, hogy Sanyának sikerül-e meghódítania a szőkeséget!

Ön szerint a szekszárdi focibíró elnyeri a tordasi gazdasszony szívét?

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában