Párkereső

2024.10.11. 10:15

Házasodna a gazda: „Sanyi a világon a legjobb ember, akivel találkozhattam!”

Véget ért a párkeresés a szekszárdi focibíró számára. Lengyel Sándor és Vivien könnyek között búcsúzott el egymástól a Házasodna a gazda csütörtöki adásában.

Rónai Gábor

Sanyi könnyek között búcsúzott el Vivientől, a tordasi gazdasszonytól

Fotó: RTL klub

A leghosszabb időt töltötte el a tordasi gazdasszony birtokán a szekszárdi focibíró. Sanyi és Vivien között a kezdetektől megvolt a szimpátia, ám ez nem az a fajta érzelmi kapocs volt, ami egy nő és egy férfi között fel tudta volna lobbantani azt a bizonyos szikrát. A Házasodna a gazda csütörtöki adásában könnyek között búcsúztak el egymástól. 

Lengyel Sándor töltött el a leghosszabb időt a Házasodna a gazda című műsorban
Lengyel Sándor töltötte el a leghosszabb időt a Házasodna a gazda című műsorban az udvarlók közül. Fotó: RTL klub

„Úgy érzem, hogy még nem vagy túl az előző kapcsolatodon, köszönöm neked ezt a hét napot” – mondta elérzékenyülve Sanyi, amire Vivien annyit felelt, hogy „Csupaszív ember vagy, s ha nem most találkozunk, akkor talán másképp alakul”. 

Sanyi a bejátszásban azt mondta, nagyon megkedvelte Vivit, aki akár a harmadik felesége is lehetett volna. Hozzátette ugyanakkor azt is, hogy a tordasi gazdasszony érezhetően nem tud nyitni felé. „Nem most jött el a mi időnk!” – nyugtázta. 

Amikor Nádai Anikó megérkezett, hogy kifaggassa Vivit a döntéséről, a szőkeség azt mondta, Sanyi a világon a legjobb ember, akivel találkozhatott. A műsorvezetőnek azt is elmondta, hogy ő sem Sanyival, sem a másik két fiúval nem áll készen egy kapcsolatra. 

A bejelentés azonban nem történt meg, erre már a Sanyi nélkül részekben, jövő héten kerül sor. Ha szeretné még egyszer elolvasni, hogy Sanyi napjai hogy teltek Viviennél, akkor kattintson ide, az összes cikkünket megtalálja itt, egy helyen!

A Házasodna a gazda című párkeresőt hétfőtől csütörtökig, minden nap 21.30 órától lehet követni az RTL Klubon. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában