Gondoskodás

4 órája

Így juthatnak ajándékcsomagokhoz a szekszárdi idősek

A szekszárdi önkormányzat idén is folytatja hagyományos ajándékozási akcióját, amely során minden 65 év feletti szekszárdi lakos karácsonyi csomagot kaphat, ha regisztrál. Az ajándékok kiosztására december elején kerül sor, a regisztrációs időszak pedig október 16-tól október 30-ig tart.

Bencze Péter

Szekszárd önkormányzata idén is gondoskodik arról, hogy az idősek számára különleges legyen a karácsony, közölte Kilián Máté, a polgármesteri hivatal kommunikációs referense a sajtó és az idősszervezetek képviselőivel sajtónyilvános tájékoztató keretében.

A szekszárdi szépkorúak képviselőit kedden tájékoztatta Kilián Máté, a városháza kommunikációs referense.
A szekszárdi szépkorúak képviselőit kedden tájékoztatta Kilián Máté, a városháza kommunikációs referense.
Fotó: Bencze Péter

A hagyománnyá vált ajándékozási akció keretében minden 65 év feletti szekszárdi lakos, aki regisztrál, karácsonyi ajándékcsomagot kap. A regisztráció feltétele, hogy az érintett állandó lakcíme Szekszárdon legyen, és az év végéig betöltse 65. életévét.

A jelentkezés október 16-tól, szerdától kezdődik és október 30-án zárul. A regisztráció a 06-74/999-333-as telefonszámon lehetséges, a hivatal munkatársai hétfőtől csütörtökig 8.00 és 16.30 között, pénteken pedig 8.00-tól 14.00 óráig fogadják a hívásokat.

Kilián Máté azt is elmondta, hogy az ajándékcsomagok értéke idén is 5000 forint, de a pontos tartalom csak a regisztrációk lezárása után kerül véglegesítésre. A csomagok kiosztása december elején várható, a korábban megszokott ütemezés szerint. A részletekről később adnak bővebb információt.

Az előzetes számítások szerint nagyjából 8000 idős polgár tartozik az érintett körbe, és az előző évek tapasztalatai alapján több mint 4000 fő regisztrációja várható idén is.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában