Tv-ajánló

2024.05.12. 17:00

IIyen a legviccesebb örökbefogadás

A sikeres pár abból él, hogy házakat újítanak fel, és eladják őket. Amikor felmerül a családalapítás ötlete, megrettennek a gondolattól, hogy „vén szülők" lesznek, mire a gyerekük diplomázik, és viccből kitalálják, hogy mi lenne, ha örökbe fogadnának egy 5 éves gyermeket, és úgy tennének, mintha már öt éve szülők lennének.

Bencze Péter

Rose Byrne, a film egyik főszereplője

Forrás: gettyimages

Amikor azonban komolyan foglalkozni kezdenek az örökbefogadással, és rájönnek, hogy sok jót tehetnek vele, úgy döntenek, hogy nevelőszülőkként magukhoz vesznek egy fiatal fiút vagy lányt. Meglepő módon egy tinédzserrel találják meg legjobban a közös hangot. Ráadásul ennek a tinédzser lánynak van még két kisebb testvére is! Fenntartásaik ellenére Ellie és Pete magukhoz veszik mindhárom csemetét. Ahogy az összetartó tesók belefonódnak életük szövetébe, Ellie és Pete nevetések és könnyek közt tapasztalják meg, milyen is egy igazi család...

Sean Anders 2018-as alkotása igazán jól sikerült családi vígjátéknak mondható. A film sikere részben annak köszönhető, hogy egy olyan tabutémának számító, de rengeteg embert érintő téma körül épül, mint az örökbefogadás.

Az Instant család a maga nemében egy igen kellemes meglepetés, ami egy fontos témáról szól és a szíve mélyén jót akar. Mindennek érdekében pedig végre nem fél a humor eszközeihez nyúlni. Időnként életszerűtlen a történet, de a nevetés mindenért kárpótolja a nézőt.

Aki szereti a jó poénokkal teletűzdelt családi vígjátékokat, annak ez az alkotás kötelező darab.

Instant család, amerikai családi vígjáték, Tv2, vasárnap 22:15

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában