Tv-ajánló

2024.07.16. 16:03

Csúcs ez a hatás

Izgalmas akció-thrillerben ismerkedhetünk meg azzal a férfival, aki egy tablettának köszönhetően végtelen hatalmat kap.

Farkas Eszter

Bradley Cooper, a film főszereplője (Fotó: Shutterstock)

A lebilincselő akció-thrillerben megismerkedünk Eddie Morra (Bradley Cooper) történetével, aki az egyik pillanatban egy küszködő író, aki szinte napról napra él, a következőben pedig már egy multimilliárdos, aki végtelen hatalmat kap. Minek köszönhető a váratlan fordulat? Egy különleges kísérleti gyógyszerhez jut, az NZT-hez. Ez a titokzatos szer lehetővé teszi számára, hogy száz százalékban kihasználja elméjének képességeit. Eddie élete innentől kezdve gyökeresen megváltozik: önbizalma az egekig nő, figyelme lézerfókuszú, így minden információ, amit valaha is látott, hallott vagy olvasott, azonnal hozzáférhetővé és rendszerezhetővé válik számára. 
Azonban nem minden fenékig tejfel: a gyógyszer brutális mellékhatásokkal jár. Ráadásul Eddie-nek nemcsak a mellékhatásokkal kell szembenéznie, hanem a bérgyilkosokkal is, akik bármi áron meg akarják szerezni az NZT-t. Eddie-nek mindent be kell vetnie, hogy elkerülje az elfogást és beteljesítse sorsát.

Csúcshatás, AMC, 18.55


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában