Könyvajánló

2024.07.24. 18:21

Ivy és James panziója

Hazánkban máig töretlen népszerűségnek örvend a „Csengetett, Mylord?” című angol sorozat, amelyet az is jelez, hogy néhány éve telt házas közönségtalálkozót szerveztek.

Révészné Hanol Erzsébet

Mostanra több könyv is kielégítheti a kulisszatitkok iránti kíváncsiságot, és végre magyar nyelven is megjelent a történetet tovább szövő kötet, amelyet a sorozat társszerzője és rendezője, Robin Carr és Roy Gould jegyez.

James és Ivy története folytatódik (beküldött fotó)

Ahogy arról „Az finom lesz! – Minden, ami Csengetett, Mylord?” című könyvben is írnak, a befejezést követően a készítőkben felmerült annak a gondolata, hogy felvennék az elejtett fonalat, és tovább vinnék a történetet egy másik szálon. Újabb sorozat azonban ebből végül nem lett, könyv viszont igen. Ez a James és Ivy – Panzió a tengerparton.

Emlékezetes, hogy a „Csengetett, Mylord?” záróepizódjában a Meldrum-ház két egykori szolgálója, a jó- és nagyképű lakáj, James Twelvetrees, valamint az esetlen, de szeretni való szobalány, Ivy Teasdale elhatározzák, hogy tengerparti szállót nyitnak.

A történetből megismerhetjük a Suttogó Pálmák panziót, ahol a kilátások nem éppen nagyszerűek, ahol James legnagyobb bosszúságára a vendégkör mérsékelten előkelő, és ahol a címszereplőkön kívül a Meldrum-ház több más hajdani lakója is felbukkan – „lentiek” és „fentiek” egyaránt. Rajongóknak kötelező olvasmány.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában