Magyar bajnokság

16 órája

A Spurkerék értékes nemesfémekkel tért haza

Szeri Árpád

Modellautók mérkőztek meg egymással a múlt hétvégén Homokbödögén. Az RC Off-Road Magyar Bajnokság hatodik, egyben záró futamán a szekszárdi Spurkerék Modellező Sportegyesület csapata is bizonyította magas fokú felkészültségét és tudását.

Modellautók
Mártonfai Dénes István (bal oldalon) egy bronz éremmel járult hozzá a nemesfém gyűjtéshez
Fotó: Mártonfai Dénes

– Szép számban érkeztek versenyzők az ország különböző pontjáról a Pápa melletti kis faluba – mondta el Bánki Ede, az SMSE elnöke. – Meg kell hagyni, hogy a rendező Homokbödöge Sport Klub kiváló pályával várta a vendégeket. Ennek is köszönhetően egyesületünk tagjai ismét kitettek magukért és sikeresen vették a bajnokság idei utolsó akadályát. Arany, ezüst és bronzérmet egyaránt hazahoztunk a helyszínről.

Eredmények, Nitro Buggy: 1. Eszenyi András (SMSE), 2. Stefan Lutka, 3. Bánki Dávid Ede (SMSE), B1.: Balázs Simon. Elektromos Buggy: 1. Pálla Balázs, 
2. Kinhirt Botond (SMSE), 3. Varga Tamás, B1.: Pálla Bálint. Junior Buggy: 1. Varga Kinga, 2. Csuzdi Szabolcs (SMSE), 3. Mártonfai Dénes István (SMSE).

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!