Manchester United

2018.03.02. 16:19

Mourinho szerint Ibrahimovic az idény végén távozik

José Mourinho vezetőedző szerint Zlatan Ibrahimovic az idény végén távozik a Manchester United labdarúgócsapatától.

Manchester United's Swedish striker Zlatan Ibrahimovic kicks the ball during a team training session at the club's training complex near Carrington, west of Manchester in north west England on February 20, 2018, on the eve of their UEFA Champions League round of 16 football match against Sevilla. / AFP PHOTO / Oli SCARFF

Forrás: AFP PHOTO

Fotó: Oli Scarff

„Mindannyian úgy gondoljuk, hogy ez Zlatan utolsó idénye a klubnál. Hogy utána még játszik-e, vagy sem, az az ő személyes döntése” – fogalmazott pénteken a portugál tréner.

Médiaértesülések szerint a 36 esztendős csatár az észak-amerikai profiligában (MLS) szereplő Los Angeles Galaxyhez tart.

Ibrahimovic 2016-ban szerződött a Vörös Ördögökhöz, s bár tavaly nyáron lejárt a szerződése, és úgy tűnt, el is hagyja az együttest, végül újabb egy évre aláírt. Tavaly áprilistól november elejéig térdsérülés miatt nem játszhatott, majd az év végén újra megsérült, azóta nem lépett pályára.

A játékos csütörtökön úgy nyilatkozott, hogy bár 2016-ban lemondta a válogatottságot, ha felépül, akár a vb-n is játszhat. Korábban 116 összecsapáson 62 gólt szerzett svéd színekben.

Borítókép: Ibrahimovic a MU edzőközpontjában.

AFP PHOTO / Oli Scarff

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában