Fővárosi Közgyűlés

2 órája

Szentkirályi Alexandra felszólította Karácsony Gergelyt és Magyar Pétert, hogy ismertessék terveiket

A fővárosi emberek többsége a változásra szavazott és biztosan nem arra, hogy Karácsonyék az eddigieknél is zavarosabb paktumok mentén, politikusok erkélyén döntsenek Budapest legfontosabb kérdéseiről – írta közösségi oldalán a Fidesz budapesti elnöke.

MW

Szentkirályi Alexandra, a Fidesz budapesti elnöke

Forrás: MTI

Fotó: Lakatos Péter

Szentkirályi Alexandra pénteken arra szólította fel Karácsony Gergely főpolgármestert és Magyar Pétert, a Tisza Párt elnökét, hogy ismertessék, mik a terveik a Fővárosi Közgyűlésben.

Facebook-bejegyzésében a Fidesz budapesti elnöke azt írta: „egy napja nem tudjuk, hogy Karácsony Gergely és Magyar Péter miről egyeztettek tegnap zárt ajtók mögött; jövő hét keddtől már az új közgyűlésnek kell képviselnie a fővárosi emberek ügyeit, de a szivárványkoalíciós fiúk még azon kluboznak, hogy ki vigye a nagyobb szeletet a tortából; a budapestiek ügyei pedig fél éve gazdátlanul állnak”.

A fővárosi emberek többsége a változásra szavazott és biztosan nem arra, hogy Karácsonyék az eddigieknél is zavarosabb paktumok mentén, politikusok erkélyén döntsenek Budapest legfontosabb kérdéseiről

 - tette hozzá.

Kiemelte: 

a főpolgármester egyszerűen semmibe veszi azokat a budapestieket, akik nem őt támogatták a szavazatukkal és a Közgyűlés legtöbb szavazatott kapott Fidesz frakciójával, a választások óta eltelt időben egyetlen egyeztetést sem kezdeményezett.

 „Elég a titkos paktumokból! Itt az ideje, hogy ne az emberek feje fölött döntsenek a város ügyeiről.”

Felszólítom Karácsony Gergelyt és Magyar Pétert, hogy álljanak a budapestiek elé és valljanak színt, miről egyezkednek a szivárványkoalíció füstös szobáiban!

 - zárta sorait Szentkirályi Alexandra.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában