Közélet

2008.10.09. 08:54

Várják a javaslatokat a szekszárdi menetrend véglegesítéséhez

Október végéig még be lehet adni írásban az új helyi menetrenddel kapcsolatos kifogásokat, javaslatokat – mondta Kővári László, a közgyűlés gazdasági bizottságának elnöke.

TEOL/I.I.

Tegnapi ülése több napirendi pont keretében is szó esett a témáról. Az eddigi javaslatok három kategóriába sorolhatók – tette hozzá. Az elsőbe azok tartoznak, amelyek jogos igényeket fogalmaznak meg. Ezeknek megpróbálnak eleget tenni, de lehetséges, hogy ha visszaállítják a régi menetrendet, az a jelenleginél kevesebb járatot jelent. A második csoport kifogásai tájékozatlanságon alapulnak, a harmadikba pedig az irreális, vagy egyedi, s így teljesíthetetlen igények sorolhatóak. A döntés előtt a bizottság kikéri a buszsofőrök véleményét is. A tervek szerint a módosítási javaslatokat december közepétől lehet bevezetni.

A javaslatokat a szekszárdi polgármesteri hivatal műszaki irodájában lehet leadni!

JAVASLATAIKAT NÉVVEL ÉS CÍMMEL ELKÜLDHETIK A [email protected] CÍMRE. A LEVELEKET TOVÁBBÍTJUK A POLGÁRMESTERI HIVATALBA!

 

Címkék#Szekszárd

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!