Kék hírek, bulvár

2008.11.06. 11:46

Terror az iskolában! Verőlegények támadtak a diákra az órán

Négy verőlegény tört be kedden délután a Kolping Katolikus Szakképző Iskola egyik tantermébe, tájékoztatott Farkas Kinga, a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Ihárosi Ibolya

A teremben éppen németórát tartottak volt, amikor megjelent egy kigyúrt, fekte hajú, barna bőrű fiatalember és három társa. A későbbi gyanúsított nem zavartatva magát, megkérdezte az egyik lánytól, hogy kivel volt konfliktusa. Miután a lány rámutatott osztálytársára egy fiúra, azt az órát megzavaró fiatalember szidalmazni, lökdösni kezdte.

A tanár az igazgatót hívta, de az ő felszólításának sem engedelmeskedtek a támadók. A megérkező rendőrök mind a négy fiatalembert előállították. A verekedőt őrizetbe vették, ellene garázdaság miatt indítottak eljárás. A másik hármat egyelőre tanúként hallgatták ki.

Az eset hátteréről annyit sikerült megtudnunk, hogy a lány bátai udvarlója volt a támadó, aki a lány vélt vagy valódi sérelmét akarta megtorolni. László Péter, az iskola igazgatója közleményt készül kiadni. Mindössze annyit mondott, hogy a súlyosabb atrocitást sikerült megakadályoznia. Belső iskolai vizsgálat is indul a részletek tisztázása érdekében.


[caption id="" align="alignleft" width="350"] Tolnai Népújság
[/caption]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!