Teol.hu videó

2024.04.26. 10:08

Több tucat zsáknyi szemetet gyűjtöttek össze a cseresznyéspusztai erdőben (videóval)

A Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) és az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ) is csatlakozott a tiszta Magyarországért létrejött TeSzedd! önkéntes országos szemétszedési akcióhoz, jelentette be a kisebbik kormánypárt alelnöke, országgyűlési képviselője Pakson szerdán.

Teol.hu

Juhász Hajnalka, a KDNP országgyűlési képviselője a cseresznyéspusztai erdei iskolánál elmondta, hogy idén már tizenkettedik alkalommal rendezik meg a TeSzedd! országos szemétszedési programot. Évről évre nő az érdeklődés az emberekben a környezettudatos gondolkodás iránt, s egyre többen vesznek részt az önkéntes akcióban is. Idén több mint százezren regisztráltak erre a programra.

Orbán Attila és Juhász Hajnalka is kivette a részét az erdő megtisztításából. Fotó: Mártonfai Dénes

Pakson, a cseresznyéspusztai erdőben az akció keretében több tucat zsáknyi szemetet gyűjtöttek össze a helyi kormánypárti önkormányzati képviselők, valamint a KDNP ifjúsági társszervezetének tagjai.

Orbán Attila, a KDNP Tolna vármegyei szervezetének elnöke családjával érkezett a szemétszedő akcióra.  Mint mondta, a fellelt tárgyakból arra lehet következtetni, hogy a szemetet több évtizeddel ezelőtt vitték az erdőbe, s reményét fejezte ki, hogy a mai kor embere környezettudatosabban él, s nem keletkezik már annyi illegális lerakó, mint korábban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában