Darts

2024.03.27. 10:07

Haáz Gergő ott van a legjobb nyolc között, jöhet a televíziós premier!

A sikeres szombat után belefért egy gyengébb vasárnap is Haáz Gergőnek, aki bejutott a Hungarian Super League döntőjébe.

Teol.hu

Az ötödik helyről várta a Hungarian Super League hétvégi fordulóját Haáz Gergő. Az Alisca Darts fiatal tehetsége úgy vágott neki a versenynek, hogy mindenképpen szeretne ott maradni a legjobb nyolc között. A remekül sikerült szombat után azt gondoltuk, hogy ez nagyon simán össze is jön. Haáz a nyolc meccséből hatot megnyert (kettőt játék nélkül), s volt olyan időszak is, amikor a harmadik helyen állt összetettben. 

A vasárnap azonban nem alakult túl fényesen számára, mindössze egy győzelmet tudott összehozni. Mint arról a szekszárdi egyesület a közösségi oldalán beszámolt, hiába játszott jól Haáz Gergő a meccsei nagy részén, a döntő pillanatokban rendre alulmaradt ellenfeleivel szemben. Szerencsére ez a teljesítmény is elég volt neki arra, hogy jobb legarányának köszönhetően a nyolcadik helyen zárjon, így ott legyen a májusban esedékes döntőn, ami tévéképernyőre kerül majd. 

A két hétvége körátlaga 79,24-re jött ki Haáznál, ami a hetedik legmagasabb lett így az egész mezőnyben. A döntő első két helyezettje fogja képviselni Magyarországot a World Cup Of Dartson. Az első mérkőzését Haáz Gergő Jehirszki György ellen játssza majd – a cél a továbbjutás. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!