Labdarúgás

2024.04.24. 12:18

A párharcok fele elmarad, csonka fordulóval rajtol a Tolna Vármegyei Kupa

Mindössze három találkozót rendeznek meg a Tolna Vármegyei Magyar Kupa nyolcaddöntőjében.

Teol.hu

A nyolc találkozóból csupán hármat rendeznek meg szerdán a Tolna Vármegyei Magyar Kupa első fordulójában. Játék nélkül jutott tovább a Bonyhád VLC, a Bölcskei SE, a Dombóvár FC, a Faddi SE és a Kisdorogi FC is, miután ellenfelük jelezte a csapatok és a szövetség felé, hogy nem állnak ki a mérkőzésre.

Jelenlegi állás szerint (szerda, 12.20 óra) így mindössze a Tolna VFC–Kakasd SE, a Nagymányoki SE–Bátaszék SE és a Tengelici SE–Bonyhád-Börzsöny összecsapást rendezik meg. Az első két mérkőzésen 17, utóbbin 17.30 órakor indul útjára a labda. A második forduló sorsolását csütörtökön tartják meg a vármegyei szövetségnél.

A selejtezőből három csapat szerez jogot arra, hogy megmutassa magát a Mol Magyar Kupa főtábláján – az első osztályú Paksi FC, valamint az NB III-as Bonyhád-Majos, FC Dunaföldvár és Szekszárdi UFC mellett. A kiírás szerint így a döntő mellett a bronzmérkőzést is megrendezik majd. 

A második kört május 8-án, a harmadikat május 22-én rendezik. A döntőre és a bronzmérkőzésre június 1-jén kerül sor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!