Kosárlabda

2024.04.24. 14:20

Djokics: – Azért utazunk Győrbe, hogy Szekszárdra hozzuk a bajnoki döntőt!

Sikerült kijavítaniuk a szombati hibákat, véli Miklós Melinda a Győr ellen 76–73-ra megnyert bajnoki elődöntőről. Djokics Zseljko, a Tarr KSC Szekszárd vezetőedzője szerint pedig ismét csapatként játszottak.

Teol.hu

Fotó: Makovics Kornél

„Próbáltuk kijavítani azokat a hibákat, amiket az első mérkőzésen elkövettünk, gondolok itt a második félidőre, amikor támadásban és védekezésben is összeestünk – nyilatkozta a 76–73-ra megnyert találkozót követően a 10 pontig, 6 lepattanóig és 4 gólpasszig jutó Miklós Melinda. – Ezeket sikerül kiküszöbölnünk, de pluszt adott ismét a hazai pálya, amit az előnyünkre fordítottunk. Tudtuk, hogy nehéz mérkőzés lesz, ez beigazolódott, de idegenben még nehezebb lesz, mert most jönnek majd az új taktikai elemek, amire fel kell készülnünk nekünk is, de a Győrnek is.”

„Kis szerencsefaktor is kellett a győzelemhez, de tettünk is ezért, mert sokkal higgadtabban, türelmesebben játszottunk, mint az első mérkőzésen – értékelte a látottakat Djokics Zseljko. – Akkor három negyedben uraltuk a találkozót, de ezúttal ismét csapatként voltunk a pályán, amit jól mutat, hogy kétszer annyi gólpasszt jegyeztünk, mint ellenfelünk. Voltak persze hibáink, amikor elléptünk tíz ponttal, élesebbnek kellett volna lennünk, és tizennégy támadólepattanót sem szabad engednünk. Azért utazunk Győrbe, hogy Szekszárdra hozzuk a bajnoki döntőt!” – jegyezte meg a szekszárdiak vezetőedzője.

Az elődöntő mindent eldöntő mérkőzését csütörtökön 18 órakor rendezik a Győr Városi Egyetemi Csarnokban. A párharc győztese a Diósgyőrrel találkozik a fináléban, a vesztes a címvédő Sopronnal meccsel a bronzéremért.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!