Bulvár-celeb

3 órája

Döbbenetes vallomás: Schobert Larának az édesapja miatt lett szeretethiánya

A fitneszguru lánya Hajdú Péter műsorában árulta el, hogy sosem volt felhőtlen a viszonya Norbival.

MW

Lara viszonya nem felhőtlen az édesapjával

Forrás: tv2

Schobert Larának mindene megvan, amire egy lány vágyhat: sikeres szülők, vagyon, népszerűség, szépség, álommunka, mégsem ő a világ legboldogabb lánya. Hajdú Péter beköltözős műsorában elmondta, hogy milyen sok szomorúság van az életében, és elárulta, miért  különös a viszonya a férfiakkal.

Azt gondolnánk, hogy Schobert Norbi és Rubint Réka a tökéletes szülők mintaképei, de Lara elmondása alapján náluk sem felhőtlen az élet.

Mint kiderült, édesapjának nagyon rossz családi mintája volt, különös volt a kapcsolata az apjával, ezért Larát nem tudta soha igazán a kislányaként kezelni - derül ki a Ripost cikkéből.

Talán azt az érzelmi intelligenciát nem tudta nekem nyújtani, amire szükségem volt, és úgymond egy szeretetéhes kislánnyá váltam, és mindig a férfiaktól vártam el az elismerést, a szeretetet, azt, hogy megkapjam, hogy okos vagy, szép vagy, elég vagy

- árulta el Lara.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!