Nem is megy a Lokiba

2024.07.05. 11:44

Az utolsó vacsorája után trolltámadás áldozata lett Ádám Martin

Több hazai sajtótermék is saját forrásaira hivatkozva írt arról az elmúlt napokban, hogy Ádám Martin a DVSC élvonalbeli labdarúgó-csapatához igazol, sőt menedzserével együtt már látni is vélték őt Debrecenben. A debreceni klubnál döbbenten olvasták a híreket, Makray Balázs, a hajdúsági egyesület cégvezetője szerint semmi nem igaz az átigazolással kapcsolatban, mindössze egy cseles trolltámadás áldozata lett a válogatott támadó.

MW

Ádám Martin a németországi labdarúgó-Európa-bajnokságon szereplő magyar válogatott csatáraként egy sajtótájékoztatón

Forrás: Magyar Nemzet

Fotó: Mirkó István

Ádám Martin, a dél-koreai Ulszan Hyundai magyar válogatott támadója minden bizonnyal távozik csapatától, miután beszédes videót töltött fel a közösségi oldalára. Az Európa-bajnokságon is szerepet kapó magyar válogatott támadó két év alatt két bajnoki címet nyert Dél-Koreában, az ázsiai Bajnokok Ligájában pedig az elődöntőig jutott. 

Az utolsó vacsora

Ádám Martin világhírű lett a németország Európa-bajnokságon, a magyar vikingként becézett csatár népszerűsége a közösségi médiában a legnagyobb sztárokét is megelőzi. A csatár Instagram-oldalát 29 ezren követték a kontinensviadal kezdetén, és ez a szám a csoportmeccsek végére 69 ezerre nőtt, most pedig már több mint 75 ezren követik. Így nem meglepő, hogy óriási találgatások kezdődtek meg, amikor a korábbi NB I-es gólkirály pénteken a közösségi oldalára feltöltött egy éttermi videót, amelyhez azt írta, hogy az utolsó vacsora, erről pedig arra lehet következtetni, hogy távozik Dél-Koreából, a célállomás pedig Debrecen lehet – olvasható a Magyar Nemzet oldalán. Egyes források szerint a hajdúsági városban látták a válogatott csatárt és menedzserét, akik a DVSC-vel tárgyalhatnak. Az ügy továbbgördült, és olyan információk láttak napvilágot, hogy Ádám a Debrecen legjobban kereső játékosa lehet a válogatottsági rekorder klublegenda, Dzsudzsák Balázs elé kerülve a sorban.

Makray Balázs, a DVSC cégvezetője azonban gyorsan szertefoszlatta a válogatott labdarúgóról szóló pletykákat.

Trolltámadás áldozata lett

A hajdúsági klub első embere szerint döbbenten olvasták az Ádám Martin Debrecenbe igazolásáról szóló híreket, ugyanis nem tárgyaltak a 25-szörös válogatott csatárral, sőt még csak tervben sem volt a szerződtetése. Mint mondta, furcsállja, hogyan kaphattak szárnyra ezek a hírek anélkül, hogy a klubot bárki is megkérdezte volna erről. Makray leszögezte, hogy a DVSC középcsatárként továbbra is a saját nevelésű játékosára, a 23 éves Bárány Donátra épít, aki az előző idényt nyolc góllal zárta az NB I-ben, emiatt sem jöhetett szóba Ádám leigazolása – derült ki a Magyar Nemzet oldaláról. De vajon miképp történhetett, hogy az egész sportsajtót sikerült felültetni az átigazolási hírrel?

A Magyar Nemzet bukkant rá arra a szurkolói bejegyzésre is, amely arról szól, hogy trolltámadás történt az Ádám Martin-ügyben. A debreceni futballcsapat szurkolói oldala, a Lokomotivblog.hu közölte a kifotózott képernyőképet, amelyen egy beszélgetés olvasható, miszerint csak vicceltek azzal, hogy a 29 éves csatárt Debrecenben látták, majd erről, ezt tényként közlő cikkek születtek. Ádám Martin menedzsere, Papp Gábor egyébként korábban cáfolta azokat a híreket, hogy a játékos szerződést bontott a koreai klubjával, és azt mondta, még az sem biztos, hogy ez be fog következni, egyeztetések zajlanak. Egy biztos, még senki sem tudja, hogy mi lesz a közönségkedvenc magyar támadó sorsa.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában