Celebfigyelő

2023.10.16. 15:00

Kiesett Köllő Babett versenyzője

A TV2 Sztárban sztár leszek! október tizenödike vasárnap esti adásában a nézők úgy döntöttek, hogy a bonyhádi származású Köllő Babett mester versenyzőjének, Szentmártoni Normannak kell távoznia.

Brunner Mónika

Köllő Babett ebben a vadító szerelésben várta a nézőket a legutóbbi műsorban (Fotó: Facebook)

Ismét folytatódott a TV2 Sztárban sztár leszek! negyedik évada, megszületett a döntés, Köllő Babett mester csapatából választották ki a nézők a kiesőt. Szentmártoni Norman számára ért véget a Sztárban sztár leszek! című műsor. 

"Ez egy hosszú utazás volt, és egy nagyon színes és jó utazás volt. Lehetett volna nyilván hosszabb, de én így is teljesen pozitívan érzem magamat" – mondta hétfő reggel a Mokkában kieséséről Szentmártoni Norman, aki egyébként a Budapesti Operettszínház művésze, valamint az édesapja St. Martin szaxofonművész. 

Szentmártoni Norman kiesése után a következő adásban ismét megméretik magukat a megmaradt versenyzők, hogy kiderüljön, ki közülük az ország legsokoldalúbb előadója.  

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!