Celebfigyelő

2023.12.03. 10:25

Barabás Évi kiáll a Sztárbox mellett

Barabás Évi bonyhádi származású televíziós személyiség, az RTL Klub arca kiáll csatornája Sztárbox című műsora mellett. Az Origo megírta, hogy a Sztárbox miatt is történhetett, hogy elbocsátották az RTL Klub szórakoztató műsorokért felelős igazgatóját.

Brunner Mónika

Barabás Évi Kovács Kokó István ökölvívóval (fotó: Facebook)

"Sportot űztem a közös fotók gyűjtéséből a Sztárbox előtt – írta közösségi oldalán Barabás Évi műsorvezető. Számos sztárral fotózkodott, a fényképeket közzétette. Közös képen látható a Sztárbox szupervizorával Kovács Kokó István ökölvívóval, de a fotódömping során rá lehet bukkanni például Szujó Zoltán sportriporterre, Miló Viktória ökölvívóra, Czutor Zoltán énekesre és Muri Enikő énekesnőre is.  

Az Origo a közelmúltban számolt be róla, hogy a Sztárbox nem hozta a várt számításokat. A portál úgy értesült, hogy az RTL Klub idei történelmi bukása, a Voice és a Sztárbox című műsorok megalázó kudarcai miatt kellett távoznia az RTL Klub szórakoztató műsorokért felelős igazgatójának, Herman Péternek, akit a sajtómédia szakmában csak Pierre-nek neveznek. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!