Celebfigyelő

2024.02.17. 14:00

Csehországban ünnepelte házasságát M. Dobos Marianne

Csehországban ünnepli házasságát M. Dobos Marianne szekszárdi származású Hír tévés és férje, a szintén a csatornánál dolgozó M. Kovács Róbert.

Brunner Mónika

Csehországban ünnepelték házasságukat (Fotó: Facebook)

„Ma van a házasság világnapja! Együtt a közös úton" – írta M. Dobos Marianne a Facebook oldalára férjével közös fényképükhöz. Egy később közzétett fotójuknál pedig már elárulta, hogy a csehországi Cesky Krumlov városában vannak M. Kovács Róberttel:

„Csehország egy kis ékszerdobozában. Cesky Krumlov történelmi negyede nem véletlenül lett a világörökség része, csodaszép" 

Cesky Krumlov a második leglátogatottabb cseh város, 1992. óta szerepel az Unesco világörökségi listáján. Évente közel félmillió turista keresi fel az ország déli részén található települést, amelynek vára méreteiben a prágai Hradzsinnal vetekszik. Minden túlzás nélkül állítható, hogy a Moldva folyó kettős kanyarulatában fekvő városka szépségével is felveszi a versenyt a fővárossal, ezért is hívják „mesevárosnak” – írja a Feol. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!