Celebfigyelő

2024.06.22. 11:07

Katona Henrietta fekete bikinit ajánl a nyárra

Miközben a fiatal lányok akár még ölre is mennek abban a kérdésben, hogy melyik fürdőruha- vagy bikinidivat követendő az idei nyáron, Katona Henrietta fekete bikét részest ajánl a számukra. Ő a Mediaworks Tündérszépek versenyének 2021-es Tolna vármegyei győztese. Katona Henrietta egy különleges darabot mutat.

Brunner Mónika

Érdemes figyelemmel követni a 2021-es Tündérszépek Tolna vármegyei győztesét, hiszen a divattervezők, de még a sztárok is számtalan kreációval látják el a divatra éhes közönséget. Sokan szeretnének jól kinézni a hazai strandokon, a Balatonon, a külföldi tengerpartokon. Katona Henrietta fekete bikinit ajánl az Instagram-oldalán az idei nyárra.  

katona henrietta
Katona Henrietta is szereti a szép, ízléses bikiniket, fürdőruhákat
Forrás: Facebook

Katona Henrietta bikinije 

Katona Henrietta életét megváltoztatta a Tündérszépek verseny, kitűnő fotóinak is köszönhető, hogy szép eredményt ért el nálunk. Fotózási élményeiről korábban így nyilatkozott: 

– Nagyon jól éreztem magam, a fotózás igazán remek hangulatban telt. A képek is nagyon szuperek lettek, nekem különösen az alkalmi ruhás felvételek tetszenek. A visszajelzések is határozottan pozitívak voltak, azt mondták, látszik az arcomon, hogy nagyon élveztem a fotózást – mondta. 

Katona Henrietta a TEOL-Podcast interjújában, az idei év elején is számos dolgot elárult magáról. 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!