Celebfigyelő

2024.06.24. 13:22

Király Viktor Katona Henriettával forgatta legújabb videoklipjét

Király Viktor énekes egy romantikus fotón látható Katona Henrietta szekszárdi modellel. Henrietta a közösségi médiában újságolta el, hogy az énekes kiválasztotta legújabb videoklipje szereplőjének, és a forgatás után már magában énekelte Király Viktor új dalát.

Brunner Mónika

Király Viktor énekes szekszárdi modellt választott legújabb videoklipje szereplőjének. Katona Henrietta a Mediaworks Tündérszépek versenyének 2021-es Tolna vármegyei győztese. Romantikus képek készültek a forgatáson. 

Király Viktor Katona Henriettával forgatta legújabb videóklipjét
Király Viktor Katona Henriettával forgatta legújabb videóklipjét, a közös munka során készült romantikus fotósorozatot a modell a közösségi médiában tette közzé
Forrás:  Facebook

Király Viktor szekszárdi modellt választott

Katona Henrietta a közösségi médiában június huszonkettedikén szombaton újságolta el a hírt, hogy Király Viktor videóklipjében szerepel: 

„Király Viktor Run című zenéjének videoklipjét forgattuk tegnap! A forgatásról hazafelé már énekeltem magamban, csodálatos alkotás lett! Köszönöm szépen a lehetőséget! Én már nagyon várom!” – tudatta a modell. 

Király Viktor májusban a Szekszárdi Pünkösdi Fesztivál sztárvendégeként lépett fel. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!