Celebfigyelő

2024.07.06. 11:18

Barabás Évi fontos ügy mellé állt

A bonyhádi származású tévés többedmagával jelképesen öt szál nárciszt szúrt az óbudai Hospice ház kertjének földjébe. Barabás Évi kifejtette: a nárcisz a remény és a rák elleni küzdelem nemzetközi jelképe.

Brunner Mónika

Barabás Évi, az RTL arca a közelmúltban jelentős eseményen vett részt többedmagával. Öt szál nárciszt szúrtak az óbudai Hospice ház kertjének földjébe. Fontos ügy mellé állt. 

Barabás Eva Évi kutyajaval (Hugo) musorvezeto RTL007PT
Barabás Évi fontos ügy mellé állt 
Fotó: PT

Barabás Évi nárciszt szúrt a földbe

Barabás Évi így fogalmazta meg gondolatait a közösségi médiában: 

Nagyon boldog vagyok! Jelképesen 5 szál nárciszt szúrtunk a földbe a Hospice ház kertjében Óbudán. Az álmodozásból tervezés lett és csodálatos kertépítés követi majd nemsokára. Velünk tartotok? Tudjátok minek a jelképe a nárcisz? Tudjátok mi a hospice? Szerettek csak úgy ücsörögni és gyönyörködni egy kertben?

Mint ismert, a Magyar Hospice Alapítvány évente közös nárciszültetéssel próbálja ráirányítani a figyelmet a gyógyíthatatlan daganatos betegséggel élőkkel kapcsolatos társadalmi felelősségre és a segítségnyújtás, az odafordulás fontosságára. A hospice ellátás az életük utolsó szakaszában lévő betegeknek segít. 

A nárcisz a remény és a rák elleni küzdelem nemzetközi jelképe

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!