Celebfigyelő

2024.07.01. 15:39

Barabás Évi gyászol a közösségi médiában

Barabás Évi bonyhádi származású tévés gyászolja a napokkal ezelőtt, június huszonhetedikén elhunyt Ágai Ágnes magyar író-költő-műfordítót. "Életemben ő volt az első költő, akinek verseit én fedeztem fel saját magamnak" – emlékezett róla Barabás Évi a közösségi médiában.

Brunner Mónika

Kilencvenkét éves korában hunyt el Ágai Ágnes író-költő-műfordító. Barabás Évi a közösségi médiában gyászolja. 

barabás évi
Barabás Évi gyászolja Ágai Ágnes magyar költőt, a televíziós személyiség számára Ágai volt az első költő, akinek a verseit felfedezte saját magának 
Fotó: Facebook/Barabás Évi 

Barabás Évi gyászol 

Barabás Évi a következőket írta: 

"Meghalt Ágai Ágnes. Életemben ő volt az első költő, akinek verseit én fedeztem fel saját magamnak. A titkokat az ujjaimnak mondom el című kötete titkos, segítő kincsem volt kamaszkoromban. Az Év gyerekkönyve lett - tudtam meg jóval később. Mert nekem, a felnőtteket megérteni vágyó Évi könyve volt" – írta többek közt Barabás Évi, aki azt is elmesélte, hogy sajnos személyesen sosem találkozott Ágai Ágnessel. 

Barabás Évi a gyásszal a szívében kezdi meg munkáját új munkahelyén, miután az Rtl csatorna több más dolgozójával együtt immár egy új székház várja őket nap mint nap. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!