Celebfigyelő

2024.07.07. 09:12

Budavári Fülöp szexis teniszfotókkal hódít

Szexis teniszfotókat tett közzé a szekszárdi származású Budavári Fülöp influencer. Meztelen felsőtesttel, teniszütővel a kezében pózol legújabb modellfotóin. A fényképek Amerikában, Los Angeles Bel Air elnevezésű lakónegyedében készültek. Budavári Fülöp szexisebb, mint valaha.

Brunner Mónika

Szexis teniszfotókat tett közzé a szekszárdi származású Budavári Fülöp influencer. Az Amerikai Egyesült Államokban él, és mindig elkápráztatja modellfotóival itthoni és persze egy ideje már külföldi rajongóit is. 

budavári fülöp tenisz szexis fotók
Budavári Fülöpről szexis teniszfotók készültek Amerikában, Los Angeles Bel-Air lakónegyedében. A szekszárdi származású influencernek csupa csillogás és pompa az élete 
Forrás:  Facebook/Budavári Fülöp

Budavári Fülöp szexis teniszfotói 

Budavári Fülöp félmeztelenül pózol teniszütővel a kezében legújabb modellfotóin. Korábban a közösségi médiában bevallotta, hogy a modellkedés gyerekkora óta az élete része, amely számára együtt járt az állandó diétával, a visszautasításokkal és a csalódásokkal is. Szerinte hatalmas a verseny a modellszakmában, de azért választotta ezt az utat, mert nagyon szereti csinálni, és örül az összes nagyszerű lehetőségnek, amit karrierje kezdete óta kap.  

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!