Celebfigyelő

2024.07.15. 15:47

Földes Eszter és Lovasi András közös közleményben tudatta, hogy vége

Földes Eszter szekszárdi származású színésznő a közösségi médiában a férjével, Lovasi András Kossuth-díjas zenész-énekessel, a Kispál és a Borz frontemberével közös közleményben jelentette be, hogy vége a házasságuknak. A házaspár együtt jelentette be, hogy válnak, de egyelőre nem beszélnek az okokról.

Brunner Mónika

Földes Eszter a közösségi médiában férjével, Lovasi Andrással tudatta, hogy vége, elválnak az útjaik, felbomlik a házasságuk. Együtt jelentették be válásukat. 

Együtt jelentették be válásukat 
Földes Eszter Lovasi András
Együtt jelentette be válását Földes Eszter és Lovasi András, vége a házasságuknak
Fotó: Facebook

Földes Eszter és Lovasi András együtt jelentették be, hogy vége 

A közösségi médiában Földes Eszter és Lovasi András a következőket írták:

"Ezúton értesítjük a nyilvánosságot, hogy útjaink elváltak egymástól, a továbbiakban semmilyen módon nem kívánunk nyilatkozni a témában. Lovasi András Földes Eszter".

A bejelentésükre záporoznak a vélemények, íme néhány: „A magánélet szent és sérthetetlen. Minden jót nektek ebben a kesze-kusza világban!” „Sok sikert kedves Eszter..! Valaminek a vége, valaminek a kezdete...” „A legjobbakat kívánom Mindkettőtöknek!” – írták a válófélben lévő házaspárnak. 

A színésznő és az énekes 2015-ben házasodtak össze, három évvel később, 2018-ban született meg gyermekük, Lovasi Álmos Fülöp.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!