Celebfigyelő

2024.07.23. 15:48

Forma 1: Katona Henrietta két modellel pózolt a Hungaroringen

Katona Henrietta szekszárdi származású modell is ellátogatott a Forma 1-re a hétvégén, és egy Mercedes F1-es autóval pózolt két másik női modellel. A Forma-1 hatalmas élmény volt a számára, a TEOL-nak elmondta, hogy mindkét napon dolgozott a Hungaroringen.

Brunner Mónika

Katona Henrietta egy Mercedes F1-autóval pózolt Mogyoródon, a Hungaroringen a hétvégén. A fotók megtalálhatóak a közösségi médiában. Henrietta azt írta, hogy az Forma-1 hatalmas élmény. 

forma-1 katona henrietta 2024
A Forma-1 és Katona Henrietta. A Mediaworks Tündérszépek versenyének 2021-es Tolna vármegyei győztese 2024-ben Mogyoródon, a Hungaroringen
Fotó: Facebook

Forma 1: hatalmas élmény

Katona Henrietta a TEOL-nak elmondta, hogy a DRX-cég modelljeként, hoszteszként volt Mogyoródon, a Hungaroring Gold szektorában. A képen látható Mercedes F 1-es autó a DRX- cég versenyautója. A szombati időmérőn és másnap a versenynapon is ott volt két másik modellel, és megnézték a futamokat. 

– Nagyon sokan voltak a Forma 1-en, nagyon színvonalas rendezvényen vettünk részt. Ez volt az első alkalom, hogy a Hungaroringen jártam. Összekötöttem a kellemest a hasznossal. Nagy lehetőség, életre szóló élmény volt a számomra – mondta Katona Henrietta. 

forma 1 katona henrietta hungaroring 2024
 Katona Henrietta (balra) a DRX-cég modelljeként, hoszteszként dolgozott Mogyoródon két másik modellel Fotó: Facebook/HenriettaKatona

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!