Celebfigyelő

2024.07.26. 14:58

Horváth Tamás énekes lefogyott a Sztárboxhoz

Horváth Tamás tamási származású énekes az Rtl 2024-es Sztárbox című műsorának férfi könnyűsúly kategóriájának versenyzője. Horváth Tamás a hot! magazinnak elmesélte, hogy a felkérés épp kapóra jött neki, mert amúgy is tervezett egy komoly életmódváltást.

Brunner Mónika

Horváth Tamás énekes a hot! magazin július huszonnegyedikén megjelent számában elmondta, hogy soha nem volt semmilyen sportolói múltja, január vége óta viszont mindennap edzéssel és meditációval kezdi a napot, mostanáig tizenhat kilótól szabadult meg. Az amatőr ökölvívás könnyűsúlycsoport kategória bokszolói hatvanhárom kilogramm körüliek. 

Horváth Tamás 
hot! magazin 204 július 24.
Horváth Tamás a hot! magazin 2024 július 24-én megjelent számában. Elmesélte, hogy a felesége, Andrea minden boksz edzésére vele tart és a fia is iszonyatosan büszke rá
Fotó: MW

Horváth Tamás új embernek érzi magát 

Horváth Tamás új embernek érzi magát, ez a változás pedig nyilván hatással van családjára is. 

– A feleségem mindig mindenben támogatott, ebben is, sőt ő is elkezdte velem a diétát és életmódváltást. Már kértem tőle, hogy ne fogyjon többet, mert így is gyönyörű – nevetett Horváth Tamás, hozzátéve, hogy Andrea, a neje minden edzésére megy vele, írják az adatokat, videókat készít. A fia is iszonyatosan büszke rá, Horváth Tamás számára a legnagyobb segítség a családja. 

További részletek a hot! magazinban olvashatóak. Keresse az újságárusoknál. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!