Celebfigyelő

2024.07.22. 13:03

Kalmár Paulina a francia Riviérán, Monacóban pihen

A szekszárdi származású celeb a francia Riviérán, Monacóban pihen. Azt üzeni mindenkinek, hogy merjünk kilógni a sorból. Kalmár Paulina korábban négy és fél évet élt Monacóban, ott is tanult.

Brunner Mónika

Kalmár Paulina a francia Riviéráról üzent mindenkinek a közösségi médiában: "Merj kilógni a sorból! Az eredeti festmény mindig többet ér, mint a másolat." A szekszárdi származású szépség a Város királynői - The Real Housewives of Budapest című RTL-es műsorban vált ismertté. 

Kalmár Paulina a francia riviérán, Monacoban pihen
Kalmár Paulina a francia Riviérán, Monacóban pihen, fotót, videót tett fel nyaralásáról, azt üzeni mindenkinek, hogy merjünk kilógni a sorból
Fotó: Instagram/PaulinaKalmar

Kalmár Paulina gazdagságban él 

Kalmár Paulina az RTL egyik videójában elmondta, hogy egész életében gazdagságban élt, és abban is nőtt fel. Igazi kozmopolitának vallja magát. Monaco, ahol jelenleg is nyaral, közel áll hozzá, hiszen négy és fél évig Monacóban élt, valamint tanult is, luxusmenedzsmentet. Monacóba vélhetően a magyar fővárosból, Budapestről utazott, hiszen mostanság is Budapesten, egy gyönyörű villában éli mindennapjait. Imádja a luxusautókat, a drága ékszereket, a luxusutazásokat, imádja az életét. 

Csillogás és luxus az élete 

Kalmár Paulina a múlt év végén bemutatott videóban elmondta, hogy mindene megvan, amire csak vágyik. Bármit, amit kér, azonnal megkap. Semmivel nem kell foglalkoznia, például nem kell lemosatnia az autóját, nem kell megtankolnia, nem kell elmennie vásárolni, nem kell házat takarítania, vasalnia.  Az egész élete a csillogásról és a luxusról szól.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!