Celebfigyelő

2024.07.12. 07:40

Köllő Babett edzőteremben takarít (videó)

Köllő Babett bonyhádi származású színésznő legújabb rövid videójában azzal viccelődött, hogy edzőteremben takarít. Rajongóitól arról érdeklődött, hogy mennek-e ilyen melegben edzeni, vagy inkább otthon maradnak? Köllő Babett arra kéri őket, hogy igyanak sok folyadékot.

Brunner Mónika

Köllő Babett szereti tartani a kapcsolatot a rajongóival, vélhetően már csak ezért is tesz gyakran közzé újabbnál újabb tartalmakat a napjairól. 

Mentorok_Tótpeti Lili_Köllő Babett_Kárpáti Rebeka_MG_0523

köllő babett
Köllő Babett a Mediaworks Tündérszépek szépségverseny mentoraként is fontos feladatokat lát el. Fotó: Markovics Gábor (MG)

Köllő Babett viccelődött 

Köllő Babett így adott számot vicces, edzőtermi - takarítós videójáról: 

"Egy újabb indokolatlan takarítós videó a teremből. Amúgy ebben a melegben muszáj feldobni magunkat valamivel! Igyatok sok folyadékot és vigyázzatok magatokra. Amúgy ti is mentek ilyenkor edzeni vagy a nagy melegre való hivatkozással otthon maradtok? Megjegyzem jóval kevesebben voltunk ma, bár ez a nyaralós szezonnak is betudható. Mondjuk nálunk az sem lehet kifogás" – írta többek között Köllő Babett. 

Mint arról korábban beszámoltunk, Köllő Babett időszakos böjttel őrzi alakját

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!