Celebfigyelő

2024.07.04. 14:24

Köllő Babett időszakos böjttel őrzi alakját

Köllő Babett bonyhádi származású színésznő idén októberben tölti be a negyvenhatodik életévét, a külseje- alakja pedig kifogástalan. A hot! magazinnak elárulta, hogy nem diétázik, azonban rendszeresen sportol. Köllő Babett az időszakos böjttel őrzi alakját.

Brunner Mónika

Köllő Babett szavait a Borsonline idézte, feltárultak mutatós külsejének titkai. A színésznő nem hisz abban, hogy rendszeresen diétázni kell ahhoz, hogy jól nézzünk ki. 

köllő babett hot! magazin
A legfrissebb hot! magazinban Köllő Babett elárulja kitűnő külsejének titkait. A lap még kapható az újságárusoknál 
Fotó: MW

Köllő Babett a sportban hisz 

Köllő Babett a sportban hisz: 

– Nem is bírnék kizárólag zöldségeken élni, még grillezve sem. Világéletemben sportoltam, számomra ez alap, hogy heti háromszor két órát mozogjak, de ebben nem az hajt, hogy lefogyjak, hanem hogy egészséges legyek – mesélte a hot! magazinnak. 

Ismertette, hogy a létező összes diétát kipróbálta már, de azok csak egyszer voltak hatásosak, szerinte másodjára már hozzászokott az adott diétához a szervezete, és alig fogyott. Idővel azonban kitapasztalta, hogy az időszakos böjtölés működik a számára hosszú távon. Általában délben "reggelizik", például egy péksütit, majd öt és hat óra között egy tál bolognait is megenged magának. Két-három kilogramm közötti a súlyingadozása. 

A 18:6 böjtölés lényege, hogy egy hatórás szakaszban oszlik el az étkezés. Akik szeretnék kipróbálni, érdemes egy könnyebb változatával kezdeni, például a 16:8 időszakos böjttel. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!