Celebfigyelő

2024.07.27. 10:20

Köllő Babett zebrák közt

Köllő Babett zebrák közt. A bonyhádi származású színésznő ellátogatott a nagykőrösi Richter Safari Parkba és találkozott a Magyar Nemzeti Cirkusz egykor porondon lévő állataival. Köllő Babett élményeiről fotósorozatot tett közzé a közösségi médiában.

Brunner Mónika

Köllő Babett egy napot töltött a Magyar Nemzeti Cirkusz vadállatai között, amelyek már nem vesznek részt a cirkuszi munkában. A safari parkban lehet találkozni többek közt indiai elefánttal, zsiráffal, vízilóval, tigrissel, oroszlánnal, zebrával, vörös óriáskenguruval, jávorantiloppal, tevével, struccal, lámával. 

Köllő Babett zebrák közt 
Richter Safari Park
Köllő Babett zebrák közt a nagykőrösi Richter Safari Parkban, ahol egy csodálatos napot töltött el, kézből etette a Magyar Nemzeti Cirkusz egykor porondon lévő állatait.
Fotó: Facebook/Köllő Babett hivatalos oldala

Köllő Babett zebrák közt

Köllő Babett így számolt be élményeiről: 

"Egy csodálatos napot tölthettem a Richter Safari Parkban. El is foglak árasztani benneteket a képekkel, videókkal amik ott készültek, mert én magam sem tudtam, hogy ennyi élmény vár ott. Nem pusztán egy autós Safari. Azon túl, hogy kézből etetheti az ember ezeket a csodás állatokat, sok program van. Sőt. Még ott is lehet aludni, mesés tóparti házikókban. De még nem rohanok ennyire előre. Kezdjünk néhány zebrás képpel, aztán folytatom! Köszönöm a lehetőséget." 

Mint ismert, Köllő Babettet rendszeresen műsorvezető- háziasszonya cirkuszi eseményeknek, a júliusi háromnapos balatonlellei Cirkuszok Éjszakájának háziasszonyaként is tündökölt. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!