Celebfigyelő

2024.07.21. 15:15

Szekszárdon járt a La Bouche zenekar

Tolna vármegye székhelyén pihent a La Bouche nemzetközileg is ismert zenekar két tagja, Kayo Shekoni és Lane McCray. Szekszárd utcáit járva elképzelhető, hogy még akár össze is futhatunk velük valahol. A szekszárdi Hotel Merops Mészáros szálloda-étterem szombaton fotót posztolt róluk.

Brunner Mónika

Szekszárdon járt a La Bouche, Kayo Shekoni és Lane McCray, és lehet, hogy még találkozhatunk velük, kérhetünk tőlük autogrammot. A szekszárdi Hotel Merops Mészáros szálloda-étterem már posztolta róluk a fotókat július huszadikán szombaton a közösségi médiában. A nemzetközileg is ismert zenekar tagjai fellépésre érkeztek térségünkbe, mint ismert, július tizenkettedikén léptek színpadra a XXVII. Bajai Halfőző Fesztiválon.

szekszárd la bouche zenekar
Szekszárd, 2024 júliusa. Kayo Shekoni és Lane McCray, a La Bouche zenekar tagjai a szekszárdi Hotel Meropsban pihennek
Forrás:  Facebook/Hotel Merops Mészáros

Szekszárd: az is lehet, hogy még itt vannak 

A La Bouche zenekar legközelebb  július huszonhetedikén Svédországban, Malmö városában, majd Dániában lép fel. Hazánkba novemberben térnek vissza, Győrben, az Oxygen Music Aréna Koncerten lesznek láthatóak, ahol a szintén nemzetközi sztár, Dr. Alban is a színpadra lép majd. B. M.

h

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!