Celebfigyelő

2024.07.13. 07:23

Sztárrá teszi kiskutyáját Budavári Fülöp

Külön Instagram oldalt hozott létre Vegas nevű kiskutyájának Budavári Fülöp, szekszárdi származású influencer. Videókat, fényképeket lehet megtekinteni az ausztrál juhászkutyusról, arról, hogyan él celeb kutyaapukájával. Sztárrá teszi a kiskutyáját.

Brunner Mónika

Budavári Fülöp kiskutyája a Vegas névre hallgat, és gazdija féltett kincse. Az influencer sztárrá teszi kiskutyáját. 

budavári fülöp sztár kiskutya 
sztárrá teszi kiskutyáját
Budavári Fülöpnek megvalósult az álma, amikor kutyaapuka lett, azóta külön Instagram-oldalt is létrehozott a kedvencének, úgy tűnik, sztárrá teszi kiskutyáját 
Fotó: Facebook/Budavári Fülöp

Sztárrá teszi kiskutyáját 

Budavári Fülöp külön Instagram - oldalt hozott létre kedvencének, ahol megtekinthetjük például, hogy Vegas kutyus hogyan alszik, mit szól ahhoz, hogy a gazdája vakargatja, láthatunk a kicsi ebről olyan fotót is, ahol meg van döbbenve, valamint beletekinthetünk abba a videóba, amelyben rémülten kapálózik az úszómedencében. Mint arról korábban beszámoltunk, Budavári Fülöp az Amerikai Egyesült Államokban, Las Vegasban lett hivatalos kutyaapuka. Gyermekkora óta vágyott kutyára, az álma pedig valóra vált. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!