Celebfigyelő

2024.07.25. 14:14

Vágó Bernadett sztárvendég férje koncertjein

Vágó Bernadett szekszárdi származású színésznő a férje, Miller Zoltán színész koncertturnéjának a sztárvendége. Vágó Bernadett a Miller 50 koncertturné siófoki állomásán július huszadikán meglepetésvendégként lépett a színpadra.

Brunner Mónika

Vágó Bernadett a férje, Miller Zoltán sztárvendégeként lép fel a Miller 50 koncertturné néhány állomásán. A színészházaspárt legutóbb Siófokon, a Hajóállomáson, múlt hét szombaton lehetett együtt látni a színpadon. 

vago bernadett-01-BS
vágó bernadett
Vágó Bernadett színésznő Budapesten, az Óperencián túl című mese musical sajtótájékoztatóján Fotó: Bánkúti Sándor

Vágó Bernadett a sztárvendége 

Miller Zoltán így konferálta fel magukat a siófoki fellépésük előtt: 

"Sziasztok, hello, sziasztok, itt vagyunk már Siófokon, picikét fúj a szél, de majd kikapcsoljuk a szélgépet, és várunk benneteket, mindjárt kezdünk, úristen, füst van a színpadon, és nem ég senki, rajtam kívül, sziasztok."

Mint ismert, Miller Zoltán a Miller Zoltán 50 "Ami én vagyok" elnevezésű jubileumi koncertturnéval két kerek évfordulót ünnepel, az ötvenedik születésnapját, és hogy harminc éve van a színpadon. 

 

Miller Zoltán Vágó Bernadett házaspár
Miller Zoltán és Vágó Bernadett színész házaspár közös fellépései mindig különlegesek, legutóbb szombaton, Siófokon láthatta őket együtt a nagyközönség
Fotó: Kaszner Nikolett / MTVA

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!