Celebfigyelő

2024.08.18. 11:00

Földes Eszter is énekli az országos vérellátó dalát

Földes Eszter színésznő az Országos Vérellátó Szolgálat "Csak egy hős" című dalának az egyik sztárelőadója. Váljunk donorrá augusztus 20-a előtt, hiszen Szekszárd szülötte, Földes Eszter is a véradás fontosságát hirdeti, amellyel akár három ember életét is megmenthetjük.

Brunner Mónika

Földes Eszter is azon ismert előadó- és színművészek közt van, akik igent mondtak Hrutka Róbertnek. A zeneszerző és dalszövegíró az Országos Vérellátó Szolgálattal együttműködve írt dalt a véradásról és az önzetlen segítségnyújtás fontosságáról. A dal videoklipjét idén május végén tette közzé az Országos Vérellátó Szolgálat, amely az augusztus 20-ai ünnep előtt újra véradásra buzdít.

Földes Eszter
Földes Eszter is azon ismert előadó- és színművészek közt van, akik igent mondtak Hrutka Róbert zeneszerző és dalszövegírónak, aki az Országos Vérellátó Szolgálattal  együttműködve írt dalt a véradásról és az önzetlen segítségnyújtás fontosságáról. Fotó: Facebook / Földes Eszter

Földes Eszter is énekel 

Földes Eszter mellett a dalt éneklő művészek között van Für Anikó, Gubik Petra, Keresztes Ildikó, Kovácsovics Fruzsina, Pásztor Anna, Udvaros Dorottya, Veres Mónika Nika, Fehérvári Gábor Alfréd Freddie, Kowa, Nyerges Attila, Pély Barnabás, Szebényi Dániel, valamint Szolnoki Péter. Mint arról korábban beszámoltunk, az Országos Vérellátó Szolgálat közleményben az áll, hogy egyetlen véradással akár három életet is megmenthetünk. A véradási helyszínek és időpontok elérhetők a www.ovsz.hu/idopontfoglalas oldalon, ahol lehetőség van időpontfoglalásra is a várakozási idő csökkentése érdekében.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!