Celebfigyelő

2024.08.14. 14:59

Földes Eszter lelkét Lola veri szét

Földes Eszter Szekszárdon született színésznő, az Rtl Sztárbox című műsorának egyik versenyzője női pehelysúlyban mérkőzik meg Lolával, az énekesnővel. A válófélben lévő Földes Eszternek lelkileg nehezebb dolga lesz, ellenfele vallja, hogy ő lelkileg erősebb mint valaha.

Brunner Mónika

Földes Eszter készül a szeptemberi élőshows műsorra, már megértette a boksz szabályrendszerét, hogy milyen erők, törvények működnek a ringen belül. Lolával, az énekesnővel mérkőzik meg a kötelek között. A színésznőnek lelkileg nehezebb dolga van, mert jelenleg válik Lovasi András Kossuth-díjas zenésztől. Lola pedig azt mondja, hogy lelkileg erősebb, mint valaha. 

Földes Eszter, Sztárbox, Lola
Földes Eszter idén nyáron jelentette be, hogy válnak Lovasi Andrással, számára egy lelkileg megterhelőbb időszakban készül a Sztárboxra (Fotó: MW)

Földes Eszter lelkét is szétveri

Lola az Rtl műsorában elmondta, hogy alapvetően nagyon pozitív és jó érzésekkel fut neki a Sztárboxnak, kegyetlen kiképzést kap, korán kel, fut, erőnléti -technikázós edzéseken, kesztyűzésen vesz rész, két-három órás intenzív edzései vannak. 

– Lelkileg egy erős nőnek gondolom magam, és ha a lelkem kap egy pofont, ha a testem kap egy pofont, azért nem nagyon szoktam ezen meglepődni, és én tényleg azt gondolom, egyre inkább rájövök arra, hogy bár eddig erősnek gondoltam magam, valószínű, lelkileg még erősebb vagyok, mint azt bármikor is hittem volna – mondta. 

2024 LOLA melyinterju kopaszi gat, jovahagyott, retusalni kell, SZL (4)
Lola lelkileg erős nőnek gondolja magát, lelkileg erősebb, mint bármikor is hitte volna (Fotó: MW)

Lola szerint először megütni valakit szörnyű érzés, pofont kapni nem kellemes, de szükségszerű, szerinte a ringben nincs helye a bocsánatkérésnek. Földes Eszterrel közös mérkőzését ősszel lehet megnézni az Rtl csatornán. A Sztárbox vadonatúj évadát szeptember elsejétől minden vasárnap este tűzik műsorra. 


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!