Celebfigyelő

2024.08.24. 10:22

Sztárbox és ami mögötte van

Egyre többet lehet tudni az RTL szeptember elsején induló Sztárbox című műsorának új évadáról, amelyben Földes Eszter, szekszárdi származású színésznő és Horváth Tamás, tamási származású énekes is a kötelek közé lép. Nagy összecsapások várhatóak. A Sztárbox és ami mögötte van.

Brunner Mónika

Tolna vármegyéből elszármazottaknak is drukkolhatunk ősztől a tévéképernyők előtt. Földes Eszter színésznő és Horváth Tamás énekes is megméreti magát amatőr bokszolóként. Egyre több részlet lát napvilágot a műsorról. A Sztárbox és ami mögötte van. 

Földes Eszter és Lola női pehelysúlyban mérkőznek meg egymással. Fotó: Szabolcs László 

Sztárbox ősztől 

Az Rtl honlapján ismerteti, hogy a Sztárbox című műsort minden vasárnap este fél nyolctól tűzik műsorra. A sztárok felkészüléséről több hónapja az olimpiai-, világ- és Európa-bajnok Kovács Kokó István és szakemberekből álló csapata gondoskodik. A többfordulós sporteseményt ismét a Riz Levente Sport- és Rendezvényközpontban tartják, az élő show-ra jegyeket lehet váltani. 

Horváth Tamás és Sárközi Ákos férfi könnyűsúly súlycsoportban lép a kötelek közé. Fotó: Szabolcs László

A Sztárbox műsorvezetői: Csobot Adél, Szujó Zoltán, Héder Barna, a ring-speaker Both András, a szakmai kommentátor Kovács Kokó István, a kommentátor Szépréthy Roland. Földes Eszter Lolával lép a kötelek közé női pehelysúlyban. Horváth Tamás pedig Sárközi Ákos séffel bokszol férfi könnyűsúlyban.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!