Celebfigyelő

2024.09.14. 10:29

Barabás Évi az RTL új székházában pózol

Barabás Évi, az Rtl csatorna bonyhádi származású tévése fotóján a munkahelye új épületében pózol, valamint kollégáiról videófelvételeket készít. Mint ismert, az RTL székháza már nem a budapesti Nagytétényi úton, hanem a Városligethez közel található. Úgy tűnik Barabás Évi elégedett.

Brunner Mónika

Barabás Évi is költözött az Rtl-es csapattal a csatorna új székházába, a Városliget mellé. Gyönyörű környezetben dolgozhat, minden kényelem a rendelkezésére áll ahhoz, hogy jól el tudja látni a munkáját. Kollégáiról pedig videókat készít az új munkakörnyezetben. 

Barabás Évi az RTL új székházában pózol
Barabás Évi az RTL új székházában pózol, a fotón látható, hogy a műsorvezető szép munkakörnyezetben, elegáns ruhában dolgozik, és úgy tűnik, elégedett
Fotó: Facebook/Barabás Évi 

Barabás Évi pózol 

Barabás Évi így ír élményeiről a közösségi médiában: 

„Mi ezen a nyáron áthelyeztük a Fókuszt a Ligetbe. De Pataki Zita (az RTL időjárásjelentője, a szerk.) már mondja is, hogy Ő, ma mire fókuszál, mi teszi igazán boldoggá" – írta Barabás Évi a fényképhez. 

Pataki Zita a videófelvételeben elmondta, hogy az itt és mostban megpróbál a saját érzelmeire és azokra fókuszálni, akik itt jelen vannak, ez a boldogsága kulcsa. Láthatóan ő is elégedett új munkakörnyezetével. 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!